Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht
Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt Publinova.nl?

Algemeen

Neem een kijkje op het platform als bezoeker of log in als gebruiker. 

Als bezoeker kun je op zoek naar informatie over onderzoeksresultaten, onderzoeksprojecten, betrokken partijen en onderzoekers. Je kunt contact leggen met onderzoekers, onderzoeksproducten downloaden en informatie vanaf Publinova delen op bijvoorbeeld social media of een andere website. 

Als je bent ingelogd via EduID of via SURFconext kun je partijen, onderzoekers, producten en projecten volgen of favoriet maken. Zo krijg je een update als er nieuwe ontwikkelingen zijn in je e-mail. Je kunt ook een reactie achter laten onder bijvoorbeeld een product. 

Ben je onderzoeker of lector dan kun je meebouwen aan Publinova! Log in via SURFconext als je hogeschool mee doet. Als onderzoeker en als ondersteuner, kun je onderzoeksresultaten beheren, aanpassen, toevoegen en vanaf Publinova ook op andere websites tonen. Je kunt reageren op het werk van andere onderzoekers, op zoek gaan naar connecties met samenwerkingspartners en je eigen expertises, samenwerkingsverbanden en producten etaleren. Kijk op https://over.publinova.nl/onderzoeker/ om te zien hoe je als onderzoeker je profiel klaar maakt voor Publinova. 

Daarnaast worden er artikelen geproduceerd en centraal geplaatst op Publinova. Als je wilt dat jouw onderzoek als basis dient voor een artikel, stuur dan een e-mail naar redactie@publinova.nl. Wellicht komt je onderzoek in aanmerking en schrijven wij een artikel over de impact van het onderzoek.