Informatiebijeenkomst Publinova

Maak kennis met Publinova: hét nieuwe, online platform van SURF dat praktijkgericht onderzoek voor iedereen vindbaar en zichtbaar maakt. We willen het delen van kennis rond praktijkgericht onderzoek in Nederland makkelijker maken dan ooit tevoren! Dit doen we in samenwerking met de hogescholen van Nederland.

Over Publinova

Op Publinova kun je zoeken, vinden, delen en verbinden. Het platform biedt de mogelijkheid aan onderzoekers en lectoren om gemakkelijk hun expertise te delen met beroepsgenoten van andere hogescholen, met professionals uit het werkveld en een breder publiek. Denk hierbij aan journalisten en alle nieuwsgierige geesten die hongerig zijn naar kennis.  

Als bezoeker van Publinova kun je informatie vinden over onderzoeksresultaten, projecten, betrokken partijen en onderzoekers. Je kunt contact leggen met onderzoekers en informatie delen via sociale media of andere websites. Als ingelogde gebruiker van Publinova kun je nog meer mogelijkheden benutten van het platform, zoals het volgen van updates op jouw vakgebied of het plaatsen van commentaar. Meer weten? We vertellen je hier alles over tijdens de informatiesessie! 

Programma

Meld je aan voor deze informatiesessie en ontdek: 

  • Hoe Publinova is ontstaan. 
  • Hoe Publinova werkt. 
  • Hoe je als instelling kunt aansluiten. 

Voor wie?

Voor iedereen die praktijkgericht onderzoek doet, ondersteunt of gebruikt.