Communicatie

Ben je communicatieadviseur van een deelnemende instelling. Hier vind je materiaal dat je kunt gebruiken om Publinova onder de aandacht te brengen binnen en buiten jouw hogeschool. 

  • Beeldmateriaal en tekst: communiceren hoef je niet alleen te doen. Het Publinova-team heeft standaard beelden voor je klaargezet die je vrij kunt gebruiken voor je eigen communicatiekanalen, zoals website, intranet, nieuwsbrief en social media. 
  • Download de poster van Publinova.
  • Promotiemateriaal bestellen: Heb jij een bijeenkomst voor onderzoekers en wil je graag Publinova pennen of chocolade? Stuur een mail naar info@publinova.nl.
  • Informatiepagina voor onderzoekers: Wil je onderzoekers ondersteunen in het gebruik maken van Publinova? Maak gebruik van de speciale informatiepagina voor onderzoekers.

Word lid van de community

Ben je communicatieadviseur en wil je up-to-date blijven of wil je meedenken over de doorontwikkeling? Word lid van het Communicatiekanaal in Teams. Vraag je toegang aan voor de Teams Publinova Community en stuur een mail naar info@publinova.nl zodat wij je kunnen toevoegen aan het communicatiekanaal. Hier vind je informatie over onze marketing en- communicatiestrategie en de actuele planning. Blijf op de hoogte van onze communicatiebijeenkomsten.