Artikel op Publinova

Binnenkort wordt er een artikel in samenwerking met jou op Publinova geplaatst. Publinova wil alle relevante informatie rondom jouw interview koppelen. Om het artikel helemaal tot zijn recht te laten komen willen we je vragen de volgende stappen te doorlopen. Je alle informatie sturen naar info@publinova.nl

Voorbeeld van een artikel: Om de pagina goed te kunnen vullen moet het product, het project, alle partijen en de persoonsprofielen op Publinova staan. Wil je per stap aangeven welke URL's wij kunnen gebruiken of wij iets moeten plaatsen op Publinova.

Stap 1 Jouw profiel:

Allereerst, welkom op Publinova! Heb je nog geen profiel? Maak hem aan door in te loggen op Publinova, ofwel via SURFconext (als je in dienst bent van een aangesloten hogeschool), ofwel via EduID, en vervolgens de URL van dat profiel naar ons te sturen.

Heb je al wel een profiel op Publinova, maak hem compleet , kijk hier hoe je dat doet.
Dit zorgt er voor dat het artikel beter gevonden kan worden.

Stap 2 Projecten: Werk jij aan een of meer onderzoeksprojecten, of heb je gewerkt aan een of meer onderzoeksprojecten, die om het thema van het interview/artikel gaat?

  • Nee: zou je dan op Publinova willen zoeken welke projecten inhoudelijk verwant zijn, en de URL(s) daarvan naar ons willen mailen? 
  • Ja, en hij staat op al op Publinova: deel dan je URL(s) van project-pagina met ons.
  • Ja, en hij staat nog niet op Publinova: zet hem handmatig op Publinova of mail de ondersteuner van je hogeschool (dat zie je op de partij-pagina van je hogeschool) met de vraag om dit te doen.


Stap 3 Producten: Heb jij gewerkt aan een of meer producten (artikelen, tools, informatie in welke vorm dan ook) die samenhangen met het thema van het interview/artikel?

  • Nee: zou je dan op Publinova willen zoeken welke producten inhoudelijk verwant zijn, en de URL(s) daarvan naar ons willen mailen? (info@publinova.nl)
  • Ja en hij staat op al op Publinova: stuur de URL(s) van project-pagina delen 
  • Ja en hij staat nog niet op Publinova: zet hem handmatig op Publinova of mail de ondersteuner van je hogeschool (dat zie je op de partij-pagina van je hogeschool) met de vraag om dit te doen.

Stap 4 Partijen: Bij welke partij(en) (hogeschool, lectorenplatform, SPRONG-groep, Centre of Expertise, bedrijf, NGO, of wat dan ook) ben jij betrokken, die weer betrokken zijn bij het thema van het interview/artikel?

  • Hogescholen: alleen een naam is voldoende 
  • Lectorenplatform, SPRONG-groep, CoE, ander onderzoeks-consortium: laat weten of jij graag wilt dat hier een partij-pagina voor aangemaakt wordt op Publinova aan ons, dan maken wij die en word de contactpersoon eigenaar.
  • Bedrijf, organisatie, buiten het praktijkgericht onderzoek om: laat weten of er een contactpersoon is die we kunnen vragen of deze een partij-pagina op Publinova wilt.